Daniella Sanchez

PASSIONERET ILDSJÆL

Jeg har en stærk mission om at udbrede smertefri bevægelse, hjælpe dig til at have et balanceret forhold til din mad og din træning. Give dig styrke – ikke blot en stærk krop men et stærkt sind, der kan klare de udfordringer du møder og nå de mål, som du sætter dig i livet. Jeg har i små 20 år arbejdet med mennesker som leder i forskellige brancher, oplevet personlige kriser og jeg har selv kæmpet og vundet kampen mod spiseforstyrrelser og stress. Dette giver mig en stor indsigt og redskaber til kunne hjælpe dig.

Hvorfor vælge Daniella?

Fokus på hvad kroppen kan

Et aktivt liv med mine drenge og kæreste er vigtigt for mig og handler om mange andre måder at bevæge sig på end træning i et center.

Min kærlighed for bevægelse startede da jeg blot var 5 år gammel, hvor min far tog mig med på sine løbeture, vi lavede chinups og trænede med håndvægte i garagen. Kærligheden udviklede sig og har siden taget mange former. Det betyder, at jeg i dag er meget fascineret af hvad kroppen KAN og ikke hvordan den ser ud.

I min egen træning styrker jeg min krop og mit sind med alsidig træning, så du vil både møde mig i crossfit boxen, i TRX´en, i løbeskoene, på yogamåtten, ski og på hesteryg.

Respekt

Beundrer hver og en af mine klienter uanset målsætning og uanset hvorhenne de er på deres rejse.

PR, fremgang eller tilbagegang alle fortjener de et stort like og respekt, fordi de har modet til at spørge om hjælp, modet til at handle, modet til selvindsigt og modet til at lære nyt for at komme tættere på målet.